Miért a Caleo az alacsony energiaigényű épületek EGYIK elsőszámú fűtési megoldása MAGYARORSZÁGON?

A CALEO komplett rendszermegoldás mindazoknak akik felismerik a gépészetmentes és innovatív fűtésrendszerek előnyeit, környezettudatosan építkeznek és/vagy megújuló energiaforrásokkal érik el energia függetlenségüket. Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte. A BVF Heating rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.

Termékeink

Ismerje meg a BVF-CALEO prémium minőségű termékeit

 • Összes
 • Rendszereink
 • Termékek
padlo2
CALEO REG Extra vékony padlófűtési rendszer
padlo
CALEO EFFICIENT Hőtároló padlófűtési rendszer
mennyezet
CALEO DIRECT Fal és mennyezetfűtési rendszer
zone
BVF ZONE Internetes fűtésvezérlő rendszer
BVF_Heating_Solutions (25)
Prémium Fűtőfilm CALEO CA
szonyeg
Fűtőszőnyeg BVF H-MAT
601i_03
Wi-fi Ready Termosztát BVF 601i
syme_minislide
Érintőképernyős termosztát BVF SYME

Megalkottuk a tökéletes carbon fűtőfilmet

Maximális hatásfok, kiemelkedő 15 éves garancia

Részletek
film3

Folyamatos termékfejlesztés

A BVF-CALEO szakemberei 2015-ben is meghatározzák a fejlesztések irányát. Szabadalmaztatott carbon-ezüst technológiánk minden eddiginél egyenletesebb hőleadást, maximális hatásfokot és energiatakarékosabb működést biztosít

film

Ellenőrzött gyártási folyamatok

A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

film2

KIEMELTEN ENERGIATAKARÉKOS

A Caleo termékek és rendszerek élettartama gyakorlatilag korlátlan, üzemeltetése extrém körülmények között is energiatakarékos és biztonságos. Kérjen bővebb információt szakembereinktől a fűtőfilmes rendszerek szakszerű kivitelezéséről.

Kivitelezés videók

Tekintse meg rendszereink kivitelezési videót. A rendszerek pontos beépítési rétegrendjei az építés jellegétől eltérőek lehetnek

CALEO REG EXTRA VÉKONY PADLÓFŰTÉSI RENDSZER

CALEO EFFICIENT PADLÓFŰTÉSI RENDSZER

CALEO DIERCT FAL ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZER

 • A Caleo 15 éves garanciával bizonyítja a minőség és a felhasználók iránti elkötelezettségét!

  - -

Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezetes házat épít?

A Caleo már minden építési rendszerben bizonyított

 • caleovskazanDARK
 • caleovskazanNAPELEMDARK
 • Kiemelten energiatakarékos

  A BVF- CALEO mára mint termék és fűtésrendszer is egyet jelent a modern épületek fűtésével. Az alacsony energiaigényű épületek igénylik az alacsony hőmérsékletű felületfűtéseket és sugárzó fűtéseket. Innovatív carbon-technológiás felületfűtési rendszereink a leghatékonyabb megoldást nyújtják könnyűszerkezetes és A/A+ besorolású épületek fűtésére.
 • 0 Ft-os fűtésköltség? Nálunk már évek óta valóság!

  Míg a modern hőtermelővel ellátott költséges fűtésrendszerek és hőszivattyúk gazdaságosan működnek, addig a CALEO fűtésrendszer napelemmel kombinálva költségek nélkül üzemeltethető. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

Letöltések

Részletes termék és rendszer információ

Beépítési rétegrendek

LETÖLTÉS

Használati útmutató

LETÖLTÉS

T. előtti útmutató

LETÖLTÉS

MŰSZAKI ADATLAP

LETÖLTÉS

RENDSZER Áraink

Fűtési rendszereinket minden esetben egyedileg díjmentesen tervezzük, méretezzük az adott épület vagy helyiség alaprajzi és energetikai paraméterei alapján. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

CALEO REG

~9000 Ft/m2

Extra vékony padlófűtési rendszer

A feltüntetett Bruttó rendszer ár tartalmazza a rendszer kiviteli tervezését, burkolásra kész állapotban történő átadását 15 év garanciával, helyiségenként önálló programozható vezérléssel.

CALEO EFFICIENT

~8500 Ft/m2

Hőtároló padlófűtési rendszer

A feltüntetett Bruttó rendszer ár tartalmazza a rendszer kiviteli tervezését, aljzatbetonozásra kész állapotban történő átadását 15 év garanciával, helyiségenként önálló programozható vezérléssel.

CALEO DIRECT

~5500 Ft/m2

Fal és mennyezetfűtési rendszer

A feltüntetett Bruttó rendszer ár tartalmazza a rendszer kiviteli tervezését, gipszkarton felzárására kész állapotban történő átadását 15 év garanciával, helyiségenként önálló programozható vezérléssel.

BVF ZONE

49,800 Ftkorlátlan

INTERNETES FŰTÉSVEZÉRLÉSI RENDSZER

A távoli elérés nyújtotta szabadság maximalizálja fűtésrendszere optimalizálását. Használatával akár 15-20% több energiát takaríthat meg mint a hagyományos programozható vezérléssel.

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egyedi árajánlatot

Szakembereinktől egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre.

KAPCSOLAT

Felkészült szakembereink örömmel várják Önt Construma Díjas bemutatótermünkben ahol személyesen tapasztalhatja meg a Caleo fűtésrendszerek előnyeit, fűtött 240m2 alapterületen.

Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét.

MÁRKABOLT

Központi márkabolt és bemutatóterem
H-1173 Budapest Pesti út 237.
Home Center Építési és Lakberendezési Központ, C épület

 

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől-Péntekig:
10:00-18:00

Szombat-Vasárnap:
zárva

ELÉRHETŐSÉGEINK

E-mail:  info@caleo.hu

Általános információk:  +36 (1) 256-21-81

Műszaki információk / Kivitelezés:  +36 (1) 258-25-41

Megrendelés, Logisztika:  +36 (1) 256-21-81

Terméktámogatás:   +36 (1) 253-09-10

Caleo partnerek országosan

A CALEO partnereknél termékeink megtekinthetőek illetve kollégáink általános információkat nyújtanak. A rendszerszintű alkalmazás és rendszer tervezés minden esetben szakembereink által a Budapesti központunkban, bemutatótermünkben történik.

 

Zalaegerszeg
H-8900 Zalaegerszeg, Ady Endre út 13/3 (bejárat az Ötvös utca felől)
Tel: +36 (92) 952-626      I       +36-30 946-0075
E-mail: zala@caleo.hu


Kiskunfélegyháza

H-6100 Kiskunfélegyháza, Szent Imre Herceg u. 73
Tel: +36 76 560 051
E-mail: info@eltszer.hu


Székesfehérvár

H-8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4
Tel: +36 (22) 33-90-14        I            +36-30 864-2493
E-mail: fehervar@caleo.hu

MUTASSA TÉRKÉPEN

Our location

Come see us sometime